29 Aralık 2011 Perşembe

AA ‘Myanmar'daki Yangınla’, CHA 'Sirk Hayvanları' ile Güne Başladı

Ankara - Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Ortasu (Roboski) Köyü'nde gerçekleşen katliamda 35 kişinin ölümüne ilişkin Türk basını sessizliğini korurken Anadolu Ajansı güne ‘’Myanmar'da yangın: 17 ölü, 108 yaralı’’ başlıklı haberiyle başladı.

Anadolu Ajansı geçtiği AP ajansına dayandırdığı haberde, Myanmar'ın en büyük kenti Yangon'da çıkan yangında ilk belirlemelere göre 17 kişi yaşamını yitirdiği 108 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Şırnak’taki katliamı haberleştirmeyen Ajans, Yangon'un doğusundaki Mingalar Tahung Nyunt bölgesinde elektronik eşyaların bulunduğu devlete ait bir depoda başlayan yangının, kısa sürede çevredeki diğer depo ve binalara sıçradığını yazdı.

Şırnak’taki katliamı görmeyen Cihan Haber Ajansı ise Ankara Aski Spor Solunu’nda sirk hayvanlarının tutulduğu barınakta yangın çıktığı haberi ile güne başladı. Ajans haberinde, Sirk hayvanlarının bu yıl 13.'sü yapılan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği 'Büyük Ankara Sirki'nde bu hafta sonu gösteri yapacağını bildirdi.

Hiç yorum yok: