28 Aralık 2011 Çarşamba

DUYURU



Blogumuza bugün itibariyle http://www.turkishjournal.com ırkçı faşist web sitesi üzerinden troyan virüs saldırısı yapılıyor.Saldırıları güvenlik sistemlerimizle engelliyoruz.Okuyucularımız güvenli bir şekilde sayfamızı ziyaret edebilirler.

Fetullahçı AKP ve Müridleri son zamanlarda psikolojik saldırı ve manipülasyon faaliyetlerini öncekilerin bir devamı olarak arttırarak sürdürüyorlar. Özgür Haber ve Bilgi kaynaklarını engelleyerek yalanlarının, çarpıtmalarının, beyinleri yönlendirme çabalarının açığa çıkmaması için faşist AKP devletinin desteğinin de verdiği gazla kendilerinden olmayan herkese ve heryere saldırmayı görev biliyorlar. Daha birkaç gün önce tutuklanan onlarca gazeteci ve son iki yıla yayılan ve ''KCK Operasyonları'' adı altında yürütmüş oldukları tutuklamalar aralıksız sürüyor. Çünkü CIA'nın yetiştirmesi 'Ilımlı' İslamcı Herayak Fetullah ve Koalisyon Ortağı Kerdoğan öyle emrediyor.SALDIRIN!!!  

Onların işi istedikleri faşist gerici düzenlerini sürdürmek için saldırmak, bizim ki ise Halklarımızın özgür geleceği için süresiz direnmek. Tüm okuyucularımızı hayatın her alanında İslamı kullanarak kendine meşruiyet sağlamaya çalışan Yeşil Faşizme ve Irkcı Gericiliğe karşı direnmeye, örgütlenmeye ve ayağa kalkmaya çağırıyoruz...

Faşizmi Yeneceğiz!!!

GÜNCEL YORUM




Hiç yorum yok: