16 Ocak 2012 Pazartesi

Salak İslamcılar ve Kürdistan Meselesi Üzerine Notlar

1. Salak İslamcılar, Kürdistan Kürtlerin hakkıdır diyenleri ırkçılıkla itham ederken 63 Müslüman ülkesinin niçin var olduğunu sorgulamazlar. Arapların, Farsların, Türklerin kendi devletleri olmasını tarihsel çelişkilere bağlar ve olağan bulurlar. Kürtlerin kendi devletleri olmasını istemelerine de köpürerek karşı çıkarlar.

2. Salak İslamcılar, 63 Müslüman ülkeyi yok edemedikleri için Kürdistan’ın 64. ülke olmaması için uğraştıklarını söylerler. Hatta gözyaşı dökerek ‘gönlümüz bir parçaya daha bölünmemize razı değil hocam’ derler. Yerseniz.

3. Salak İslamcılar, Kürtlerin devletlerini bölerken aynı zamanda dinleri olan İslam’ı da bölecekleri korkusuyla yaşarlar ve içlerine sinmiş Türk milliyetçiliğini görmezler. Bunu da dışmihrakların işi olarak belledikleri için asla sağlıklı düşünemezler.

4. Salak İslamcılar, farkında olmadan halifelik Türklerin olmalı, İslam’ın sancaktarlığını Türkler yapmalı, başkent Türk şehri olmalı ve bütün Müslümanlar Türkçe konuşmalı derler. Bu onlar için bir ırkçılık emaresi değil bir gerekliliktir. ‘Necip Türk milleti’ derler ama senin ‘Kürt halkı’ demene fena bozulurlar. Yılların Kürt sultanı Selahaddin-i Eyyübi’sini bile Kürtlere bırakmaz ve annesinin Türk olduğunu söylerler.

5. Salak İslamcılar, köşeye sıkıştıklarında ‘tamam Kürdistan olsun ama içinde bu dava uğruna savaşanlar, emek verenler olmasın’ derler.

6. Salak İslamcılar, Kürtler için hak talep eden PKK’yi dinsiz olmakla suçlarlar üstüne bir de ‘mazlumun dini sorulmaz’ derler. Aradaki çelişkiyi de ‘ideolojisine bakacaksın’ diye kapatırlar. Onlara kalsa ideolojisi aynı olmadığı, yani bir hareket Türklüğe hizmet etmediği için, bir Müslüman Türk, Müslüman Kürde zulmedebilir.

7. Salak İslamcılar, itin mitin ve benzeri devlet kuruluşlarının İslamcılarla ilgili verdiği hiçbir bilgiye inanmazken Kürt özgürlük hareketiyle ilgili her yalana inanır. Örneğin PKK’yi hem dinsiz olmakla suçlarlar, hem bu bağımsızlık isteme işini Yahudilerin bir oyunu olarak görürler, hem PKK’nin Hıristiyanlık propagandası yaptığına inanırlar, hem Zerdüşt olmakla ve hem de sivil Cuma gibi eylemlerle İslam ümmetinin arasına nifak sokmakla suçlarlar.

8. Salak İslamcılar, Filistin fetişisti olurlar ama benzer durumdaki Kürdistan’ı görmemek için gözlerini götlerine saklayarak gezerler. Filistin ve Hizbullah’ın bayrağını taşıyan dekolteli bir Lübnanlı kızın fotoğrafına hayranlıkla bakarlar. Ama aynı şekilde Öcalan’ın posterini taşıyan 80 yaşındaki örtülü Kürt annesine içlerinden beddua ederler.

9. Salak İslamcıları dünyadaki bütün mazlumlar ilgilendirir ama başucundaki Kürtlerin işgal altındaki ülkeleri için sus pus olurlar. Çünkü işgalcinin kim olduğunu bilmelerine rağmen bunun işgal değil fetih olduğunu düşünürler. Aliya İzzetbegoviç gibi bir faşiste bilge, Dudayew gibi milliyetçi bir katile de şehit derken Qasimlo’yu tanımaz, Qadi Muhammed’in adını bilmez ve Kürdistan dağlarında işgalcilere karşı savaşan mücahitlere de ‘terörist’ derler.

10. Salak İslamcılar, İslam’ı teslim almış Türkçülüğü, İslam sandıkları için, bu döngünün dışındaki her kesi dinsiz sanırlar. Örneğin Fatih camisinde Uludere’de katledilenler için gıyabi cenaze namazı kılan dindar Kürtleri, İsrail uşağı dinsizler olmakla suçlarlar.

11. Salak İslamcıların inandığı ilah ile Kürt Müslümanların inandığı Allah arasında fark vardır. Salak İslamcıların inandığı rab bir tür büyük Türk devlettidir. Kürtlerin Allah’ı ise adil, herkesin ve her şeyin sahibi olan merhamet sahibidir.

12. Salak İslamcılar iktidarı hedefler, oysa İslam’ın tek hedefi insandır. İyi bir insanın güçlü bir toplum yaratmasını ister. Salak İslamcılar ise bunu anlamak yerine iktidara gelir, sistemle bütünleşerek Allah’ı üç kuruş rüşvete ve bir sekreter kıza satar. Haksızlık yaparak kadroları ele geçirir. Bunu sorguladığınızda da ‘şimdiye kadar başkaları ele geçiriyordu şimdi de biz yapıyoruz ama biz iyiyiz’ derler. Kısa bir sürede Tayyipleşirler ki o da bir tür Firavunlaşmaktır.

13. Elbette salak olmayanları da vardır. Yukarıdaki maddelerden herhangi birine alınıyorsanız, ayıp ediyorsunuzdur. İki seçenek vardır sizin için: ya Müslümansınızdır ve bu konuda dürüst olmalısınız ya da değil. Ve şunu unutmamalısınız ki Kürdistan aynı zamanda bir iman meselesidir. Allahın adil ismine iman etmiş biri Kürtlere uygulanan haksızlıklara sessiz kalabilemez.

  
A-Med News Agency
www.ajansamed.com

Hiç yorum yok: