16 Ocak 2012 Pazartesi

Avrupa Sokaklarına Fethullah Gülen Afişleri

Avrupa’da yaşayan Kürt gençleri, siyasi operasyonları ve katliamları protesto etmek amacıyla sokaklara Fethullah Gülen’in, üzerinde “Dikkat, tehlikeli suçlu!” yazılı afişlerini asıyor.

Avrupa Gençlik Örgütü, İngilizce, Fransızca, Almanca ve Türkçe hazırladıkları afişleri Avrupa’nın her yerinde asıyor.

Bu eylemle, Kürtlere yönelik siyasi operasyonlar, katliamlar, Kürt çocuklarının asimilasyonu ve Fethullah Gülen’in yakın zamanda dile getirdiği Kürt karşıtı açıklamalar protesto ediliyor.

“Dikkat, tehlikeli suçlu!” başlıklı afişlerde Fethullah Gülen, Beyaz Saray’ın gölgesinde Şerif üniforması ve rozetiyle dikkat çekiyor. Afişte üzerinde “Top secret” yazılı, Gülen’in amaçlarını anlatan bir belge eklenmiş.

Fethullah Gülen, geçen yılın son aylarında yayınlanan görüntülerinde kullandığı ifadeler en katliamcı, militarist ve ırkçı ifadeler olarak kayda geçmişti: “30 senedir, ayıptır yani ardır bu. Dağdaki bir avuç mevcudiyetleri ne kadar onların? Diyorlar ki dağda her zaman 500-600 tane insan var. Haydi, o kadar olmasın, beş bin tane olsun, hayır 50 bin tane olsun. Canım, bir milyona yakın şeyiniz var sizin. Bu kadar da Emniyet teşkilatınız var yani. İstihbaratınız var. Ayrı ayrı birbirinden farklı üç dört tane İstihbarat var Türkiye’de. İsimlerini söylemeyeceğim ben onların. Sonra dünya istihbaratı ile müşterek şeyleriniz oluyor sizin, projeleriniz oluyor. Bunları yerli yerinde tespit edin, o projeleri. O bir avuç eşkıyanın hakkından gelin. Kuşatın onları, lokalize edin... Allah’ım birliğimizi sağla. Lütfeyle, aramızı telif buyur, bizi ittifaka muvaffak kıl. O hakkı kötektir olan bunlar. Allah’ım onların da altlarını üstlerine getir, birliklerini boz, evlerine ateş sal, feryatlarını figan sar, köklerini kes, kurut ve işlerini bitir.”

Hiç yorum yok: