12 Haziran 2011 Pazar

NTV'de Ruşen Çakır Krizi


Banu Güven, Can Dündür, Mirgün Cabas ve Çiğdem Anat’tan sonra NTV'nin siyaset danışmanı Ruşen Çakır, Başbakan Erdoğan’a sorduğu zorlu sorular ardından seçim özel programından çıkartıldı.

Ruşen Çakır, NTV'nin bugün bugün saat 18.00'de yayına girecek ve gece yarısına kadar sürecek olan "Seçim Özel" programından çıkartıldı.
  

NTV'nin internet sitesinde programın konuklarının duyurusu yapılırken Ruşen Çakır'ın isminin yer almaması dikkat çekti.

Haberde Seçim Özel programından söz edilirken şu isimler sıralandı: "Seçim Stüdyosu'nda Oğuz Haksever, Mirgün Cabas ve Can Dündar yayında olacak. Mehmet Barlas, Emre Kongar, Hasan Cemal ve Tarhan Erdem, gece Ismail Küçükkaya, Mustafa Karaalioğlu, Sedat Ergin, Fikret Bila, Şükrü Küçükşahin, Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan, Fatih Çekirge, Ümit Fırat yorumlarıyla yayına katılacak."

Leyla Zana'yı konuk etmek isteyen Banu Güven'i izne yollayan NTV Vedat Türkali röportajını da internet sitesinden kaldırmıştı.

Can Dündar'ın ise Nuray Mert'i konuk alıp Başbakan'ın namert sözlerini konuşmak istemesi kanal yönetimi tarafından reddedilmiş, Ana haber bültenini sunan Dündar ise bunun üzerine seçimlerin ertesinde programını bitirmeye karar vermişti.

Hiç yorum yok: