26 Ekim 2011 Çarşamba

Öldürürken Sevmek

 İsmi ak ve ama  kendisi kara/cahil parti ve onun Gürcü ama Türk Başı artık Türk kardeşlerinden çok, 'Kürt kardeşlerine' sesleniyor. ÇünküTürk Başbakan çok iyi biliyor ki ırkçı Türk kardeşleri zaten işini biliyor.
Eline sopa,silah,bayrak, ağzına küfür, beddua, hakaret, yalan-dolan, kalbine kin, nefret, kalemine kan,barut ve beynine inkar, imha, ırkçılk dolduran Türk sokakta. Türk (birkaçı hariç) Kürde ölüm, teslimiyet, ihanet ve kölelikten başka birşey yakıştırmıyor.

Hergün tonlarca bomba Kürdün tepesine atılırken, sokaklarda Kürt avı sürerken allahın tek bir Türkü  (birkaçı hariç) kalkıpta bir çift laf yapmıyor. Bombalanların sanki annesi, babası, bacısı, acısı yokmuş gibi ve üstelik ballandıra ballandıra yaptıklarını anlatıyorlar. Sanki karşılarında insan yokmuş gibi yazıyor, konuşuyor, planlıyor ve nara atıyorlar. Bunlar hergün televizyonlarda kusarlarken Kürdün yüreğinin sızladığını akıllarının ucundan bile geçirmiyorlar.

Ama Kürt öldürmek için sınıra yığılıp, Başkomutanca 'gazanız mübarek olsun aslanlarım' denilen özel harpçiler ölünce yine ortalığı velveleye verip, BDP'ye esir veya rehine muamelesi yapmayı ise insanlıktan sanıyorlar. Gürcü ama Türk Başları 3 milyon kişinin oy verdiği bir partiye 'bunlar benim Kürt kardeşlerimi temsil edemez' diyor. Peki ya BDP kimi temsil ediyor? Eskimoları mı?

Demokrasiyi içine sindirmiş birileri 3 milyon oy almiş bir parti için böyle birşey söylemeyi aklının ucundan bile geçirmez; aksine temsil edilmeyen kesimlerinde haklarını korumanın yollarına bakar. Bu ne yapıyor? Olanıda olamazdan sayıyor ve sonra gelin konuşalım diyor. Bu kafayla kimle neyi konuşacaksın? O terörist, bu destekçisi, şu zerdüşt, beriki dinsiz, şurdaki bölücü, öteki suçlu.....

Ve Türk uğultusu:
Milli Mücadele
Milli Birlik
Milli Basın
Milli Çıkar
Milli Ordu
Milli Refleks
Milli bayrak
Milli acı
Milli Başbakan
Milli ayin
Milli ağız
Milli duygu
Milli cinayet, linç,talan,...bomba

Irkçı Türk tahrik ve tahriş olmak için bahane arıyor......Vahşi yaratıktan bile daha vahşi bir vicdansızlıkla, salya-sümük Kürtlere dadanan Türklere güveniyor  ve milli denen bu Türk işi eylemlerden memnun Türk Başı.

İşte bu yüzden ismi ak ve fakat kendisi kara/cahil parti ve onunBaşı artık Türk kardeşlerinden çok, 'Kürt kardeşlerine' sesleniyor.

 Dönüp dolaşıp gelinen yer 'Alavera dalevera Kürt Memet nöbette' oluyor.

Bahs edilen Mehmet, Mehmet Metiner değil. O zaten gönüllü.Gürz başlı ve hilal kaşlı Emine'nin önünde ikibüklüm olacak kadar onursuz!.Başbakan ordusuyla, polisiyle,basınıyla,sokağıyla, çakalı-çukalı ile yapamadığını 'Kürt Memede' yaptırmak istiyor. Yenemediği Kürdü Kürde öldürtmek istiyor. Onun yeni işi ve söylemi bu.

Başbakan Kürde sesleniyor ve diyor ki:

-Kendinizi öldürün!

-Kendinize düşmanlık edin!

-Tek tek Kürt ama hep birlikte Türk olun!

- Kürt onuru gerillaya hakaret et!

-Kendinize ihanet edin!

-Sizi adamdan saymayana oy verin!

-Evlatlarınıza bomba yağdıranlara destek verin!

-Kendinizi öldüremiyorsanız ne olur bari kendinizi celladınıza teslim ediniz!

- Devlet öldürmek, Kürt ölmek için vardır.
-Öldürme telif haklarını Türk devleti BM ve Nato'dan aldı.

-Türk 'devletim benim için hepsini öldürsün, ocağına incir ağacı diksin! Bu olmuyorsa allah vursun;zelzele olsun!' desin, ama sanal Kürt 'Benim için öldürme' desin. Ve hatta 'sen ölme ben ölem' desin

-Kürt, gönüllü rehine Burkay'dan örnek alsın! Kediniz bile yokken size 5 yıldızlı otel verip uyutalım. Uyurken federasyon bile isteyip siz de uluslararası-milletti uyutun. Çocuklar ve yaşlılar erken uyumalı değil mi?

-Gönüllü rehinelerin uyumaları için sofrası ve sayfası polis ve istihbaratçılarca donatılan romancılıktan gazelciliğe ve ordan devlet güzellemeciliğine yatay vede dikey geçiş yapan Ahmet Altan gibi bir dadıya da gerek yok. Fakat yaramaz Kürtler için Ahmet iyi bir dadı.  Devletin Kürde 'teslim ol!' çağrılarını edebi şekere bulayıp sunan 'romantik' yazarın dediklerini dinleyin ve teslim olun! Teslim olmayan Kürde Ahmet çok kızar haaa! Kerata tıpkı rahmetli deli Paşa dedesine çekmiş!

-Kürdün ölümünden bile Kürdü sorumlu tutup, suçlayan ve devletimizi temize çıkarıp yücelten Ahmet'ten daha yetenekli kimse var mı bu alemde?!Ahmet Tecavüzcüyü değilde, tecavüzcüsüne direnirken ölen veya öldürmek zorunda kalan kadını suçlayan adamdır artık! Vakkitçi Üzmez'in kulağı çınlasın değil mi Ahmet! Ama olsun, devletçi olmak bölücü olmaktan iyidir. Sizde Ahmet gibi yapın!

Başbakan bunlar olsun istiyor............

Devleti ve onun taraftarlarını anladık; Herşey devletleri ve milletleri için ama bu çağrılara uyacak olan Kürtler ne kazanacaklar? Onlar bu cinnet-linç törenlerine katılarak Kürtlük adına ne elde edecekler ? Kürt aydını denilip piyasaya çıkarılanlar kac kişi? Ne yapar, ne ederler? TRT 6 da 20.000 YTL maaş alıp, Avrupadan sigortalanıp ve Akşam"a PKK karşıtı mulakat mi verirler?!

'Kürt aydını' nasıl milli olur? Türk devletiyle kolkola girip linç ayinlerine çerez veya malzeme olarak mı? Ölüm ayinlerinde kullanılacak tütsü mü bu 'aydınlar'? Var mı bir milli sorunları?
Milli Mücadele
Milli Birlik
Milli Basın
Milli Çıkar
Milli Ordu
Milli Refleks
Milli haysiyet.....

İstanbulda boğaza bakıp ay-yıldızların altınta Türk devletinin ölüm ayinlerine çerez olanlar direnenlere dil uzatarak mı milli olacaklar? Devlet herkesi Türk Bayrağı'nın altına süpürdüğü bir süreçte o bayrak altına gönüllü olarak girerek mi milli olunuyor?

Haydi milli olmayı bıraksınlar. 'Tesadüfen Kürt olmuşların' milli olma sorunları zaten yok! Peki ama tesadüfen insan olamazlar mı?, Kürt onur ve özgürlüğünü savunmaktan başka hiçbir beklentisi ve hesabı olmayan, taşıdığı bir nefesi bile halkı için harcayıp, gece gündüz bomba yerken üstünde yattığı bir taşın bile sahibi olmayan, mezar yerine Atatürk büstünün önüne atılan, mezarları bile bombalanan gerillaya hakaret etmek, saldırmak ne kadar insani!

Erdoğanla linç ve ölüm ayinlerine çıkanlarda birazcık insanlık,haysiyet varsa önce bombalanan gerilla mezarlarının hesabını sorarlar!

Ali Haydar Sidar

Hiç yorum yok: