18 Eylül 2011 Pazar

Halkımıza Bomba ve Kurşun Yağdıran Nemrudlara Lanet!

İslam ve İnsanlık düşmanları yine tank, top ve uçaklarıyla mazlum Müslüman Kürt halkının köylerini bombalayarak kadın ve çocuklarını katlediyorlar.

Ama bilmedikleri bir şey var. 
Artık Kürtler eski Kürtler değildirler. Ne Atatürk'ün çocukları ve ne de Humeyni'nin çocukları artık Kürt halkının ulusal birliğini bozamayacaklar ve Kürt milletinin aziz evlatları onların hain planlarını altüst edeceklerdir!

Halkımıza yönelen şer güçlerine tavsiyemiz bir kez olsun ait olduklarını iddia ettikleri yüce İslam dininin kardeşlik çağrısına kulak versinler ve 
Müslüman Kürt halkı üzerindeki zorbalıklarına bir son versinler. Barış ve kardeşlik dininin gereklerini yerine getirsinler.

Bizler
 ''Yurtsever Müslümanlar'' olarak Mazlum Müslüman Kürd Halkımıza her zaman olduğu gibi yine birlik, beraberlik ve kardeşlik çağrısı yapmaktayız. Özellikle kürtlere yapılan saldırılara karşı Mazlum Kürd Halkımızın yanında olduğumuzu belirterek, daha özverili bir şekilde kitlesel birlikteliğimizi önemsediğimizi belirtmek istiyoruz.

Müslüman halkımız artık bu din simsarlarının bize sunduğu kabı Kur'an kabı, ama içeriği Hitler'in kitabı olan sahte İslamı reddederek, kendi dini önderleri öncülüğünde Muhammedi İslam'a ve kendi ulusal değerlerine sahip çıkmalıdır. 


Yurtsever İslami Kürd İnisiyatifi

baweri.com

Hiç yorum yok: